Resor

Våra resor

Into India arrangerar ett litet antal resor per säsong. De är omsorgsfullt planerade och unika i sitt slag, eftersom de vuxit fram ur en idé, ett specialintresse och ett kreativt samarbete med vänner och partners i Indien och Sverige. Hög kvalitet från början till slut alltså – och Britta Algulin som skapat koncepten blir din kunniga och inspirerande färdledare.

 

Till hösten och vintern 2024-25 presenterar vi stolt:

Yogavandring i Kerala

Börja det nya året med en må-bra-present till dig själv! Kombinationen vandring – yoga – natur – kultur är oslagbar och vår resa i underbara Kerala gör gott för både kropp och själ. Vår förra yogavandring blev succé och sålde slut på rekordtid.

• Resdatum: 28 december 2024 – 10 januari 2025.

 

Indiens kreativa kvinnor

Detta är resan för dig som gillar kultur och vill möta kvinnornas Indien. Vi reser runt i delstaten Maharashtra på landets västkust och möter kvinnliga företagare, besöker skolor för flickor – och utforskar kvinnors kultur genom arbete, dans, kläder och mat.

• Resdatum: 18-29 januari 2025, 12 dagar

 

Mat i Mumbai

Indisk mat är spännande, oändligt varierad – och jättegod! Följ med till Mumbai och lär känna megastadens många kulturer genom maten. Vi handlar på marknader, lagar mat med lokala proffs, smakar rätter från olika delar av landet och utforskar hur mat hänger samman med kultur, religion och historia.

• Resdatum: 22 februari – 3 mars 2025, 10 dagar

 

Har du en dröm eller en idé?

Ett indiskt äventyr som du vill förverkliga? Välkommen att höra av dig till mig. Kanske kan vi skapa något tillsammans?!